3 maçı kazanırsak herşey tamam

 Slovenya'da düzenlenecek Eurobasket 2013'ün elemelerinde F Grubu'nda Belarus galibiyeti ile kendine gelen A Milli Basketbol Takımımız, grup liderliğini hemen hemen garantileyen İtalya'nın da Çek Cumhuriyeti'ni yenmesiyle ilk iki yarışında ipleri tekrar e

3 maçı kazanırsak herşey tamam

 

Slovenya'da düzenlenecek Eurobasket 2013'ün elemelerinde F Grubu'nda Belarus galibiyeti ile kendine gelen A Milli Basketbol Takımımız, grup liderliğini hemen hemen garantileyen İtalya'nın da Çek Cumhuriyeti'ni yenmesiyle ilk iki yarışında ipleri tekrar eline aldı. Milliler, kalan 3 maçınını da kazanırlarsa, doğrudan Slovenya biletini alacaklar.

 

En kritik rakip Çekler

 

Bu serinin en kritik maçı ise 11 Eylül'de Fenerbahçe Ülker Arena'da Çek Cumhuriyeti ile oynayacağımız maç olacak. Ancak son sonuçlardan sonra Çek ekibini 1 sayı farkla bile yensek, sıralamada üste çıkacağız. Genel Menajer Harun Erdenay da "Belarus galibiyeti ile Çek yenilgisini unutturduk. Kayseri'de basketbolseverlerin takımımıza verecekleri büyük destek ile İtalya'yı yenmek istiyoruz" diyerek, destek çağrısında bulundu.

 

Yarın saat 20:00'de oynanacak olan maça büyük ilgi var. Kayserili basketbolseverler internetten satışa çıkan biletlere büyük ilgi gösterdi. Bugün 10:00'dan itibaren de Kadir Has Salonu girişinde açılacak Biletix gişelerinden bilet satışı başlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler