3. ligde kuralar çekildi

2014 - 2015 sezonu Spor Toto 3. Lig gruplarının belirlendiği kura çekimi Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapıldı.Spor Toto 3. Lig Grup Kura çekiminde TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı, Profesyonel Kurul Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar, TFF

3. ligde kuralar çekildi

2014 - 2015 sezonu Spor Toto 3. Lig gruplarının belirlendiği kura çekimi Orhan Saka Amatörler Evi'nde yapıldı.

Spor Toto 3. Lig Grup Kura çekiminde TFF Birinci Başkanvekili Servet Yardımcı, Profesyonel Kurul Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu üyesi ve TASKK Başkanı Ali Düşmez, TFF Yönetim Kurulu üyesi Hakan Kanık, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın yer aldı.

Kura çekimi öncesi kulüplere başarılar dileyen Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF yönetimi olarak her zaman kulüplerin yanında olduklarını ve bu yakın temasın yeni sezonda da süreceğini vurguladı.

Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ise 3. Lig kulüplerinin önemine vurgu yaparak başladığı konuşmasında yeni sezonda 2. ve 3. Lig'lere getirilen genç futbolcu teşvik sistemi ve gelir dağılımında yapılacak iyileştirmeleri kulüp temsilcileriyle paylaştı.

Kura çekiminin ardından kulüp temsilcileri ve TFF yöneticileri beraber öğle yemeği yediler. Yemeğe Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve A Milli Takım Antrenörü Hamza Hamzaoğlu da katıldı.

Kura çekimi sonunda Spor Toto 3. Lig grupları şöyle oluştu:

11.20140624155528.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler