3 hakem şikeden gözaltına alındı!

Polonya'da, 3. Futbol Ligi'nde 2004-2005 sezonunda bazı maçlarda şike yapıldığı iddialarına yönelik başlatılan soruşturma çerçevesinde 3 hakem gözaltına alındı.Polonya'nın PAP ajansının haberinde, gözaltına alınan hakemlerden birinin Birinci Lig'de de maç

3 hakem şikeden gözaltına alındı!

Polonya'da, 3. Futbol Ligi'nde 2004-2005 sezonunda bazı maçlarda şike yapıldığı iddialarına yönelik başlatılan soruşturma çerçevesinde 3 hakem gözaltına alındı.

Polonya'nın PAP ajansının haberinde, gözaltına alınan hakemlerden birinin Birinci Lig'de de maç yönettiği belirtildi. Gözaltına alınanların kimliği açıklanmadı.

Polonya'da son yıllarda birçok maçta şike yapıldığı ileri sürülmüş ve 2005'ten bu yana 10'dan fazla soruşturma başlatılmıştı. Bu soruşturmalar çerçevesinde aralarında futbolcu, hakem ve kulüp yöneticileri bulunan yaklaşık 400 kişi hakkında dava açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor