3. gün maçları tamamlandı

Ferdi Boks Şampiyonası’nda adını çeyrek finale yazdırabilmek için ringe çıkan yıldız boksörler, kora kor bir mücadele sergiledi. 13 siklette yapılan maçlar sonucunda galip gelen sporcular bir üst tura yükselirken mağlup olan boksörler şampiyonaya veda etm

3. gün maçları tamamlandı

Ferdi Boks Şampiyonası’nda adını çeyrek finale yazdırabilmek için ringe çıkan yıldız boksörler, kora kor bir mücadele sergiledi. 13 siklette yapılan maçlar sonucunda galip gelen sporcular bir üst tura yükselirken mağlup olan boksörler şampiyonaya veda etmek zorunda kaldı.

Öte yandan müsabakaları gün boyunca yerinde takip eden Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Mert Öztemel, Yıldız Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası hakkında birtakım açıklamalarda bulundu. Trabzon şehrinin diğer illerde olduğu gibi en iyi şekilde ev sahipliği yaptığını vurgulayan Öztemel, ‘’68 ilden 451 sporcuyu burada barındırıyorlar. Sporcu ve antrenör arkadaşlarımız herhangi bir şikayette bulunmadı. Her şey yolunda gidiyor ve gayet mutluyuz. Finallere kadar da bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Gelecek yılların şampiyon boksörlerini izleme fırsatı buluyoruz. Biz federasyon olarak her türlü desteği veriyoruz. Görüyoruz ki altyapı çalışmaları da sonuç vermeye başlıyor. Umarım her şey daha güzel olacak. Türk boksu daha iyi yerlere gelecektir’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler