3 Gol Burak'tan 1 Galibiyet TS'den

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’ye deplasmanda yenilerek Süper Final’e iyi bir başlangıç yapamayan ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor’un derbi karnesi zayıf. Ligde bu sezon oynadığı 6 derbi maçta bir galibiyet, iki beraberlik ve üç de yen

3 Gol Burak'tan 1 Galibiyet TS'den

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’ye deplasmanda yenilerek Süper Final’e iyi bir başlangıç yapamayan ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor’un derbi karnesi zayıf.

 

Ligde bu sezon oynadığı 6 derbi maçta bir galibiyet, iki beraberlik ve üç de yenilgi alan Bordo-Mavililer, Süper Final’de Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olmasıyla mağlubiyet sayısını 4’e yükseltti.  

 

Derbi maçlarda Trabzonspor, kendi kalesinde 10 gol görürken, rakip filelere sadece 4 gol gönderebildi. Rakip filelere gönderilen dört golün üçü Burak Yılmaz’a biri de Colman'a ait.

 

Bordo-Mavili takımın oynadığı derbi karşılaşmalarında aldığı sonuçlar ise söyle ;

 

İlk yarı

Trabzonspor  0 – 1  Beşiktaş,

Trabzonspor  0 - 3  Galatasaray,

Fenerbahçe   1 - 0   Trabzonspor 

 

İkinci yarı:

Beşiktaş        1 - 2  Trabzonspor,

Galatasaray  1 - 1  Trabzonspor,

Trabzonspor 1 - 1  Fenerbahçe,

 

Süper Final;

Fenerbahçe  2 - 0  Trabzonspor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor