2.geleneksel halı saha turnuvası

Dernek Başkanı Sait Çolak, spor faaliyeti ile arkadaşların bir arada olmasını sağlayarak, birlik ve beraberlik içinde kaynaşmalarını hedeflediklerini söyledi. Trabzon Eczane Teknisyenleri Derneği Geleneksel 2. Halı Saha Futbol Turnuvası, Fatih Halı Sahası

2.geleneksel halı saha turnuvası

Dernek Başkanı Sait Çolak, spor faaliyeti ile arkadaşların bir arada olmasını sağlayarak, birlik ve beraberlik içinde kaynaşmalarını hedeflediklerini söyledi. Trabzon Eczane Teknisyenleri Derneği Geleneksel 2. Halı Saha Futbol Turnuvası, Fatih Halı Sahası'nda başladı. 18 takımın katıldığı turnuva 4 grup halinde oynanacak olan maçlar 1 ay sürecek. Turnuva da 1., 2. ve 3. olan takımlara çeşitli hediyeler verilecek.
Turnuvayla ilgili bilgi veren Trabzon Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Sait Çolak, "Yoğun iş temposu içinde çalışan arkadaşlarımızın, stresten uzak kalmalarını sağlamak maksadıyla sosyal faaliyetler kapsamında futbol maçları düzenleyerek bir arada olmalarını hedefledik. Arkadaşlarımızın bir araya gelme imkanları kısıtlı. Turnuvayı düzenleyerek hem spor yapmalarını hem de bir araya gelmelerini sağlamış olduk. Eczane Teknisyenleri'nin sorunları noktasında birlik ve beraberlik içinde olarak sıkıntılara çözüm üretme noktasında fikir alışverişinde bulunma imkanı da sağlamış oluyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor