25 sporcusunun sözleşmeleri yenilendi

TFF 3. 1. Grup ekiplerinden Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü, 25 sporcu ile sözleşme yeniledi. Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza törenine, kulüp asbaşkanı Gökhan Ziya Namlı, genel koordinatör Fethi Türkoğlu ve sporcular katıldı. Türkoğlu, törende yaptığı

25 sporcusunun sözleşmeleri yenilendi
TFF 3. 1. Grup ekiplerinden Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü, 25 sporcu ile sözleşme yeniledi.
 
Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza törenine, kulüp asbaşkanı Gökhan Ziya Namlı, genel koordinatör Fethi Türkoğlu ve sporcular katıldı.
 
Türkoğlu, törende yaptığı konuşmada, hedeflerinin bir üst lig olduğunu ve tüm programlarını bu doğrultuda yaptıklarını belirterek, "Kulübümüz daha önce prensip anlaşmasına varmış olduğu teknik heyet ve futbolcularla sözleşme imzalamıştır. Teknik heyet ve futbolcu transferi politikası içerisinde hedefe koşan, hedefi amaçlayan bir takım oluşturma çabasında tüm camia el birliği yaparak kulübümüzün bütünleşmesi için tüm gücümüzle çalışmaktayız" dedi.
 
Kulüp olarak Akçaabat ilçesindeki bütün amatör futbol takımlarını kardeş takım olarak gördüklerini ifade eden Türkoğlu, ""Maddi manevi bütün desteğimizi kulüplerimizle paylaşacağımızı beyan ederiz. Trabzon ilimize bağlı bütün amatör kulüplerine mesafemiz aynı derecededir" diye konuştu.
 
Kanuni Spor Kulübü'nün adı, yapılan kongrede Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü olarak değiştirilmiş, karar TFF tarafından tescil edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor