24 Şubat Maratonu başlıyor

24 Şubat Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu münasebetiyle ilimizde düzenlenecek olan 36.Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu  Ve 21.Halk Koşusu’nun ön hazırlık toplantısı Trabzon Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan başkanlığında gerçekleştirildi.   Valilikte g

24 Şubat Maratonu başlıyor
24 Şubat Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşu münasebetiyle ilimizde düzenlenecek olan 36.Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu  Ve 21.Halk Koşusu’nun ön hazırlık toplantısı Trabzon Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan başkanlığında gerçekleştirildi.
 
Valilikte gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan’ın yanı sıra ilgili daire amirleri katıldı. 21 Şubat 2015 Pazar günü yapılacak olan yarı maratonu ve halk koşusuna katılacak sporcuların durumu ve yarışla ilgili alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantıda Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, “Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 98’nci yıldönümü kutlamaları kapsamında yapılacak olan 21. Halk Koşusu ve 36. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu ile şehrimizde adeta spor şöleni yaşanacaktır. Geçmişte olduğu gibi bu yıl da yarışmaya yoğun bir katılım bekliyoruz. Bu konudaki hazırlıklarımız yoğun bir şekilde sürüyor” dedi.
 
dsc_8631.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler