2015-2016 sezonuna onun adı verildi

Spor Toto Süper Lig’de 2015-2016 sezonuna ’Hasan Doğan Sezonu’ adı verildi.Riva’da yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan kararla ilgili TFF resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "TFF Yönetim Kurulu, bugün Beykoz-Riva’da yer alan merkezinde ya

2015-2016 sezonuna onun adı verildi

Spor Toto Süper Lig’de 2015-2016 sezonuna ’Hasan Doğan Sezonu’ adı verildi.

Riva’da yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan kararla ilgili TFF resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "TFF Yönetim Kurulu, bugün Beykoz-Riva’da yer alan merkezinde yaptığı ilk toplantıda, Spor Toto Süper Lig’de 2015-2016 sezonuna TFF’nin merhum başkanlarından Hasan Doğan’ın isminin verilmesine oybirliğiyle karar verdi" denildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Yönetim anlayışı olarak takipçisi olduğumuz Hasan Doğan’ın ismini, Spor Toto Süper Lig sezonuna vermek bizim için bir onur vesilesi. Onun anısına oynanacak bu sezonun Fair Play çerçevesinde büyük bir mücadeleye sahne olacağına eminiz. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu’nda futbol ailemizin tüm fertlerine başarılar diliyorum" dedi.

Eski TFF başkanı merhum Hasan Doğan’ın ismi daha önce de Riva’daki Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ne verilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler