2013 Trabzonspor'un yılı

 Şimdi hedef kupada yakalanan havanın lige de yansımasıZiraat Türkiye Kupası’nda önceki akşam Mersin İdman Yurdu’nu 2-0 mağlup eden Trabzonspor, 2013 yılına aldığı galibiyetlerle bomba gibi bir giriş yaptı. Bu sezon ligde üst üste en fazla 2 maçta galibiy

2013 Trabzonspor'un yılı

 Şimdi hedef kupada yakalanan havanın lige de yansıması

Ziraat Türkiye Kupası’nda önceki akşam Mersin İdman Yurdu’nu 2-0 mağlup eden Trabzonspor, 2013 yılına aldığı galibiyetlerle bomba gibi bir giriş yaptı. Bu sezon ligde üst üste en fazla 2 maçta galibiyet sevinci yaşayan Bordo-Mavililer, kupada çok daha farklı bir performans ortaya koyuyor.

Şenol Güneş’in öğrencileri, grup maçlarında oynadığı 3 karşılaşmadan da 3 puanla ayrıldı. Ligde evinde boyun eğdiği Eskişehir’i, kupada 2 golle yıkan Fırtına, sezonun flaş takımı Antalyaspor’u da deplasmanda 3-2’lik skorla devirdi. Son olarak da Giray Bulak’ın çalıştırdığı Mersin İdmanyurdu’yla kozlarını paylaşan Trabzonspor, Mustafa Yumlu’nun attığı iki golle zafere uzanırken, başlayacak ikinci yarı öncesi de rakiplerine korku salmış oldu.

Öte yandan Mersin İdmanyurdu maçında girdiği bir pozisyonda sakatlık geçiren kaleci Tolga’ nın İstanbul’ da MR çektireceği, durumunun yapılacak tetkikler sonrası netlik kazanacağı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler