2010 - 2011'in lig kupasına zincir vurdular

Türk Futbolunun kara yılı olarak tarihe geçen 2010 - 2011 sezonu Ankara'da yapılan Trabzon etkinliklerine de damgayı vurdu. 2010 - 2011 sezonunda 82 puan toplayan Trabzonspor'un şampiyonluğunun hileli yollarda elinden alınmasının ardından bordo mavili tar

2010 - 2011'in lig kupasına zincir vurdular

Türk Futbolunun kara yılı olarak tarihe geçen 2010 - 2011 sezonu Ankara'da yapılan Trabzon etkinliklerine de damgayı vurdu. 2010 - 2011 sezonunda 82 puan toplayan Trabzonspor'un şampiyonluğunun hileli yollarda elinden alınmasının ardından bordo mavili taraftarlardan tepki gelmişti. her platformda Trabzonspor'un hakkının çalındığını dile getiren taraftarlar Ankara Atatürk Kültür Merkezine getirmiş oldukları Kupa'yi zincirleyerek etkinliklere gelen vatandaşlara Türk Futbolundaki adaletsizliği gösteriyorlar.

 
Tayfa taraftar gurubunun bu ilginç protestosu Trabzonspor taraftarından da olumlu tepki aldığı gözlemlendi. bir süre önce FİFA ve UEFA'nın genel merkezlerini faks yağmuruna tutan Trabzonspor taraftarına FİFA'dan da cevap gelmişti.  Bordo Mavili bu taraftarların eylemi de ses getireceğe benziyor.
 
Haber61.NET - Spor Servisi - Başkent / Ankara 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor