2010-2011’in hesabı sorulacak!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor, sahasında kümede kalma mücadelesi veren İstanbul BŞ ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Onun yardımcılıklarını ise Cem Satman ve İsmail Şencan yapacak.TRABZON SERİYE D

2010-2011’in hesabı sorulacak!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor, sahasında kümede kalma mücadelesi veren İstanbul BŞ ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetecek. Onun yardımcılıklarını ise Cem Satman ve İsmail Şencan yapacak.

TRABZON SERİYE DEVAM

Bu sezon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda son karşılaşmasına çıkacak bordo-mavililer, ligde alt sıralarda yer alan rakibi karşısında kazanarak, taraftarı önündeki son maçta galip gelmek istiyor. Ligde sahasında son 3 müsabakada galip gelen Karadeniz ekibi, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u da yenerek bu serisini sürdürmeye çalışacak.

İSTANBUL İÇİN HESAP ZAMANI

Spor Toto Süper Lig'de yarın Trabzonspor'a konuk olacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor, sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. 2010-2011 futbol sezonunda Trabzonspor’un şike ile şampiyonluğu elinden alınmasına en büyük destek veren kulüplerden olan İstanbul Bş Bld spor için artık çanlar çalmaya başladı

Eski başkanları Göksel Gümüşdağ ‘ın  2010-2011 futbol sezonun da yaşanan şike süreçınde  F.Bahçe başkanı Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmeler şike tapelerinde yer almıştı.

F.Bahçe başkanı Yıldırım’ın en büyük destekçisi olan İstanbul BŞ Bld spor eski başkan Gümüşdağ döneminde  Fenerbahçeli eski futbolcu Can Arat’ında ismi de Fener- İstanbul BŞ Bld maçı öncesi şike Tape’lerin de ‘ uzun’ olarak geçmişti.

 İstanbul ekibi, 32 maçta 9 galibiyet, 9 beraberlik ve 14 yenilgiyle 36 puan topladı. Aynı puana sahip 16. sıradaki Akhisar Belediyespor'un sıralamada üstünde bulunan, 37 puanlı Kardemir Karabükspor'un ise gerisinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Trabzonspor arasındaki mücadele İstanbul ekibi için büyük önem arz ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor