2. ve 3. Lig temsilcilerimizin sonuçları

 Trabzon’un 2. lig temsilcilerinden 1461 Trabzonspor deplasmanda karşılaşmış olduğu Çankırıspor ile 1 – 1 berabere kaldı ilk yarısını önde getirdiği ve ikinci yarının ilk dakikalarında gol yemesiyle iki puanı Çankırı’ya bırakan 1461 Trabzonspor’un liderli

2. ve 3. Lig temsilcilerimizin sonuçları

 

Trabzon’un 2. lig temsilcilerinden 1461 Trabzonspor deplasmanda karşılaşmış olduğu Çankırıspor ile 1 – 1 berabere kaldı ilk yarısını önde getirdiği ve ikinci yarının ilk dakikalarında gol yemesiyle iki puanı Çankırı’ya bırakan 1461 Trabzonspor’un liderlik şansı devam ediyor. 

 

Arsinspor kendi evinde Kepez Belediyespor ile karşılaşmasında rakip fileleri havalandıramadı kalesinde gol görmeyen Arsinspor maçı 0 – 0 bitirerek 1 puana yetindi. 

 

Ligde haftalardır puan alamayan Ofspor evinde karşılaştığı Çorumspor ile yenişemeyerek 0 – 0 berabere kalması haftalardır puan kaybının süreceği sinyalini verdi. 

 

Diğer temsilcilerimizden Yalıspor deplasmanda karşılaştığı Maltepespor’a 2 – 1 yenilerek 3 puanı Maltepe’ye bıraktı. 

 

Bu hafta en farklı skor ile mağlup olan temsilcimiz Sancaktepe Belediyespor’dan 3 gol yiyerek maçı 3 – 0 kaybeden Araklıspor oldu. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor