2 TS'liye men cezası!

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Ligi’nde oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Karabükspor maçlarında 6222 Sayılı Sporda Düzensizliğin Önlenmesine dair kanuna muhalefet eden toplam 2 seyirci hakkında yasal işlem yapıldı.Buna göre söz konusu iki izle

2 TS'liye men cezası!

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Ligi’nde oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Karabükspor maçlarında 6222 Sayılı Sporda Düzensizliğin Önlenmesine dair kanuna muhalefet eden toplam 2 seyirci hakkında yasal işlem yapıldı.

Buna göre söz konusu iki izleyiciye Cumhuriyet Savcılığı tarafından 1 yıl spor müsabakalarından men cezası verildi. Trabzonspor Kulübüne gönderilen yazıda ise kombine kart sahibi Hasan Gürsoy ve Salim İrhan isimli taraftarların kartlarının başkaları tarafından kullanılmasının engellenmesi istendi.

TRABZONSPOR'DAN UYARI

"Bu vesileyle Trabzonsporlu taraftarlar takımı centilmence desteklemeleri konusunda bir kez daha uyarıyor, mağduriyete uğramamaları için yasaya uygun davranışlar sergilemelerini bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor