2. Transfer dönemi başlıyor

2010-2011 Futbol Sezonu İkinci Transfer ve Tescil Dönemi 5 Ocak 2011 tarihinde başlayacak. Transfer dönemi 1 Şubat 2011'de sona erecek.İlk kez geçen sezon FIFA tarafından uygulanmaya başlanılan "Transfer Eşleştirme Sistemi"nin kullanılması ve Uluslararası

2. Transfer dönemi başlıyor

2010-2011 Futbol Sezonu İkinci Transfer ve Tescil Dönemi 5 Ocak 2011 tarihinde başlayacak. Transfer dönemi 1 Şubat 2011'de sona erecek.

İlk kez geçen sezon FIFA tarafından uygulanmaya başlanılan "Transfer Eşleştirme Sistemi"nin kullanılması ve Uluslararası Transfer Sertifikalarının (ITC) elektronik olarak düzenlenmesinin FIFA talimatına girmesi sonucu geçiş dönemi sona erdi.

2010-2011 sezonu ile birlikte bu uygulamanın zorunlu hale gelmesi sonucu, Transfer Eşleştirme Sistemi eğitimi alarak sisteme dahil olmuş profesyonel liglerde mücadele eden tüm kulüplerin uluslararası profesyonel futbolcu transferlerini bu sistem üzerinden gerçekleştirmeleri gerekecek. Sisteme dahil kulüplerin, Transfer Eşleştirme Sistemi kullanılmadan uluslararası profesyonel futbolcu transferi yapmaları mümkün olmayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler