2 transfer birden imzaladı!

Samsunspor, Kayserisporlu Armağan Kuş ve Fransa 1'inci Ligi takımlarından Sochaux'dan 1 yıllığına kiraladığı 19 yaşındaki Serdar Güler'le sözleşme imzaladı.Nuri Asan Tesisleri'ndeki imza töreninde konuşan kulüp başkanı Kazım Yılmaz, 2 değerli oyuncuyu kad

2 transfer birden imzaladı!

Samsunspor, Kayserisporlu Armağan Kuş ve Fransa 1'inci Ligi takımlarından Sochaux'dan 1 yıllığına kiraladığı 19 yaşındaki Serdar Güler'le sözleşme imzaladı.

Nuri Asan Tesisleri'ndeki imza töreninde konuşan kulüp başkanı Kazım Yılmaz, 2 değerli oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, "Takıma büyük katkılar sağlayacaklarına inanıyoruzu" dedi.

Armağan Kuş ise, "Ben Samsunspor alt yapısından yetiştim. 3 yıl nce Kayserispor'a transfer olmuştum. 3 yıllık maceradan sonra kendi memleketimin takımı olan Samsunspor'a gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Samsunspor için elimden geleni yapacağım" diye konuştu. Serdar Güler'de, "Bana güvenenleri mahçup etmemek adına çok çalışacağım" diye konuştu.

"DEPLASMANA BAYANLARI GÖTÜRECEĞİZ"

Başkan Kazım Yılmaz, Samsunsporluluk bilincini artırmak için kadın taraftarları deplasman maçlarına götürmeyi planladıklarını, 19 Mayıs Stadı'na daha çok kadın taraftarın gelmesini sağlayacaklarını söyledi. Deplasmanlara bayanların götürülmesi için 3 yönetici Savaş Boyar, Nuray Yılmaz ve Melda Odabaş'tan oluşan bir ekip kurduklarını açıklayan Başkan Kazım Yılmaz, "Anadolu Kadını Tribünlere İlkadımı Samsunspore atacak" projesi kapsamında kadın sivil toplum kuruluşlarıyla pazartesi gününden itibaren görüşmeler başlatılacağını belirtti ve şu bilgileri verdi:

"Projeye siyasi partiler, muhtarlar, eczacı, hekim, akademisyen kadınlar, işkadınları, kamu görevlisi kadınlar ve ev hanımları dahil edilecek. Kadın taraftarlarımız, gittikleri illeri gezecek, deplasman maçımızda takımımızı destekleyecek ve güvenli bir şekilde de geri dönecek. Kadınlarımızın varlığıyla taraftarylarımıın kalitesi daha da artacak. Kadın taraftarlarımızın desteğiyle fark yaratmaya çalışacağız. Böylece Samsunspor, diğer takımlara model olacak."

SAMSUNSPOR KAMPA GİRECEK

Samsunspor, bugün Nuri Asan Tesisleri'nde son çalışmasını yaptı. Teknik direktör Vladimir Petkovic yönetiminhde yapılan antrenmanda futbolcular efor testinden geçti. Pazar gününü dinlenerek geçirecek olan kımızı beyazlılar, pazartesi günü Bolu Koru Otel'de 10 günlük kampa girecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler