2 oyuncu ve 2 yönetici şikeden tutuklandı!

Letonya Ligi takımlarından Daugavpils'in 2 futbolcusu ve 2 yöneticisi, 2013'te Elfsborg ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında şike yaptıkları gerekçesi tutuklandı. Letonya polisinin bu sabah düzenlediği operasyonda 2013 sezonu şampiyonu Daugavpils

2 oyuncu ve 2 yönetici şikeden tutuklandı!
Letonya Ligi takımlarından Daugavpils'in 2 futbolcusu ve 2 yöneticisi, 2013'te Elfsborg ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında şike yaptıkları gerekçesi tutuklandı.
 
Letonya polisinin bu sabah düzenlediği operasyonda 2013 sezonu şampiyonu Daugavpils takımından 2 futbolcu ile 2 yönetici gözaltına alındı. Toplamda 8 kişinin tutuklanırken ifadeleri alındıktan sonra 1 kişi tutuklu kalırken diğer isimler serbest bırakıldı. Letonya polisinin açıklamasına göre bahis şikesi, vergi dolandırıcılığı ve para aklama gibi suçlara karışan bu çete, şampiyonlar ligi maçı yanı sıra 5 veya 6 maçın sonucuna da müdahale etti.
 
17 Temmuz 2013’te oynanan Şampiyonlar Ligi 2. Tur ön eleme karşılaşmasında Daugava Daugavpils ile İsveç ekibi Elfsborg karşı karşıya geldi. Elfsborg maçı 7-1 kazanırken ilkk devre 1-1 sona ermişti. İsveç ekibine galibiyeti getiren 6 gol ise ikinci 45’de atıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler