2 maçta da forma giyemeyecek

Trabzonspor'da sakatlığı süren Polonyalı oyuncu Arkadiusz Glowacki'nin ligin son 2 haftasında da takımdaki yerini alamayacağı bildirildi. Kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Polonyalı oyuncunun sakatlığının büyük oranda düz

2 maçta da forma giyemeyecek

Trabzonspor'da sakatlığı süren Polonyalı oyuncu Arkadiusz Glowacki'nin ligin son 2 haftasında da takımdaki yerini alamayacağı bildirildi.

Kulüp menajeri Caner Çuvalcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Polonyalı oyuncunun sakatlığının büyük oranda düzeldiğini, ancak tam olarak geçmediğini belirterek, ''Glowacki izin alarak Polonya'ya gitti. Çalışmalarını ülkesinde sürdürecek'' dedi.

Polonyalı oyuncunun ligin son 2 haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kardemir Karabükspor maçında yer alamayacağını kaydeden Çuvalcıoğlu, futbolcunun devre arasındaki çalışmalara katılarak takımdaki yerini alabileceğini kaydetti.

Glowacki, ligin 2. haftasında gol attığı Fenerbahçe maçında sakatlanmış ve ligin 10. haftasındaki Konyaspor maçında sahalara dönmüştü. Ancak bu maçta sağ arka adalesinden sakatlanan savunma oyuncusu, yine sahalardan uzak kalmıştı.

 -TEK EKSİK-

Trabzonspor'da Polonyalı oyuncunun haricinde sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı bildirildi.

Geçen hafta kart cezası nedeniyle Bucaspor maçında forma giyemeyen Burak Yılmaz'ın dönüşü, Engin Baytar ve Ceyhun'un da sakatlıklarının geçmesiyle bordo-mavili takımda rekabet yaşanıyor.

Teknik direktör Güneş, sağ kanatta Burak ve Yattara arasında, solda ise Alanzinho ve Engin Baytar arasında bir tercih yapacak.

Glowacki'nin yokluğunda savunmada yine Giray ve Egemen'in birlikte görev alması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler