2. Lig ve 3. Lig Fikstürü Çekildi

Lig TV'nin Ayazağa'daki merkez stüdyolarında düzenlenen kura çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, Tff Maç Planlama M

2. Lig ve 3. Lig Fikstürü Çekildi

Lig TV'nin Ayazağa'daki merkez stüdyolarında düzenlenen kura çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, Tff Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.

Tff Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı Türk futbolu, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig kulüpleri için hayırlı bir sezon olmasını diledi.

SPOR TOTO 2. LİG PLAY-OFF'LARINDA STATÜ DEĞİŞİKLİĞİ

Kura çekiminden önce fikstür çekimi ile ilgili bilgiler veren Tff Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ise Spor Toto 2. Lig Play-Off'larında statü değişikliği yapıldığını ifade ederek, bundan böyle Kırmızı ve Beyaz grupta; grup 2.'leri ile 5.'lerin, 3.'ler ile de 4.'lerin; Play-Off'larda öncelikle çift maç eleme usulüne göre karşılaşacaklarını söyledi. Yalçın, bu turlardaki galiplerin yine çift maç eleme usulüne göre bir sonraki Play-Off turunda mücadele edeceğini belirterek, bu turdan da biri Kırmızı, diğeri de Beyaz Grup'tan olmak üzere galip çıkan iki takımın Spor Toto 2. Lig Play-Off Finali'nde tarafsız sahada karşılaşacaklarını bildirdi.

SPOR TOTO 2. LİG VE SPOR TOTO 3. LİG SEZON BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ TARİHLERİ

36 takımın Kırmızı ve Beyaz adıyla olmak üzere iki farklı 18'erli grupta mücadele edeceği Spor Toto 2. Lig'de ilk maçlar 8 Eylül'de oynanacak ve ilk yarı 22 Aralık'ta yapılacak karşılaşmalarla sona erecek. Spor Toto 2. Lig'de ikinci yarı, 26 Ocak 2014'te oynanacak 18. Hafta müsabakaları ile başlayacak ve sezon 11 Mayıs 2014'te yapılacak maçlarla tamamlanacak. 54 takımın 1., 2., ve 3. adıyla olmak üzere üç farklı 18'erli grupta mücadele edeceği Spor Toto 3. Lig'de ise, ilk maçlar 1 Eylül'de oynanacak ve ilk yarı 15 Aralık'ta yapılacak karşılaşmalarla sona erecek. Spor Toto 3. Lig'de ikinci yarı, 19 Ocak 2014'te oynanacak 18. Hafta müsabakaları ile başlayacak ve sezon 4 Mayıs 2014'te yapılacak maçlarla tamamlanacak.

İşte Trabzon Takımlarının İlk Maçları:

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup: 1.Hafta: Ofspor - Bugsaşspor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup: 1.Hafta Bergama Belediyespor - Trabzon Kanuni

Spor Toto 3. Lig 3. Grup: 1.Hafta:Arsinspor -Kocaelispor

2. LİG BEYAZ GRUP TAM FİKSTÜR

3. LİG 1. GRUP TAM FİKSTÜR

3 LİG 2. GRUP TAM FİKSTÜR

3. LİG 3. GRUP TAM FİKSTÜR

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler