2. lig karması sahaya çıkıyor

Milli Takım antrenörleri tarafından Spor Toto 2.Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta yer alan takımlardan seçilen oyuncuların bulunduğu karma, 8 ve 9 Ocak 2014 tarihinde Antalya'da 2 maç yapacak. 22 ayrı takımdan seçilen ve yaşları 19 ile 24 arasında değişen topl

2. lig karması sahaya çıkıyor

Milli Takım antrenörleri tarafından Spor Toto 2.Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta yer alan takımlardan seçilen oyuncuların bulunduğu karma, 8 ve 9 Ocak 2014 tarihinde Antalya'da 2 maç yapacak. 22 ayrı takımdan seçilen ve yaşları 19 ile 24 arasında değişen toplam 44 oyuncu 4 ayrı takıma bölünecek. Takımlar Emirhan Spor Kompleksi'nde kendi aralarında birer maç yapacak. Maçlar, kulüp antrenörleri, izleme heyetleri, lisanslı futbolcu temsilcileri ve medya tarafından takip edilebilecek.
 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de, yeni bir uygulama şeklinde düzenli olarak belli dönemlerde yapılacak Spor Toto 2. Lig Karması müsabakalarını da takip ederek milli takımlara yeni yetenekler kazandırmayla ilgili çalışmalara yön verecek.

adsiz.20131227125903.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor