1996 şike yapsaydık şampiyon...

AK Parti Trabzon Milletvekili spor eski bakanı Faruk Özak veryansın etti.  Özak, "Orhan beye diyorlar ki işte arsa kapattı, nerde Akyazı’da. Benim için diyorlar. Allah Allah. Biz para kazanamadık diye hanımımız tarafından beceriksizlikle itham edilirken,

1996 şike yapsaydık şampiyon...
AK Parti Trabzon Milletvekili spor eski bakanı Faruk Özak veryansın etti. 
 
Özak, "Orhan beye diyorlar ki işte arsa kapattı, nerde Akyazı’da. Benim için diyorlar. Allah Allah. Biz para kazanamadık diye hanımımız tarafından beceriksizlikle itham edilirken, bu adamlar diyor ki Faruk Özak Akyazı’da arsa kapattı. Diyenleri söyleyeceğim size. Bu şehrin reyleriyle Ankara’ya giden müfteriler var.”dedi.
 
Bunların hesabını verdim ama şimdi akıllanmadıklarını ifade eden Özak, “ kıskançlık ve hasetle şimdi bunları yapıyorlar. Bağkur binası Faruk Özak’ın, yalan. TOKİ’den Faruk Özak 8 daire aldı, yalanın kuyruklusu. Bunlar vicdan sahibi olamaz. Müslüman olan insan, iftira atar mı? Bunlar şekli Müslüman. Kaşüstü’nde yer kapatmışız. Adnan bey de diyor ki senin oğlun burada Araplar’a yer satıyormuş. Oğlum Trabzon’dan çıktı, İzmir’e gitti. Dedikodulardan bıktı. Bütün bunlarla birlikte mücadele etmek lazım. Bana atılan iftira bana bir şey yapmaz."şeklinde konuştu. 
 
Trabzonspor ile alakalı olarak da kendisine yapılan eleştirilere yanıt veren Faruk Özak sözlerini şöyle sürdürdü: "Trabzonspor’la ilgili bazı idareci bozuntuları benim için ‘elini Trabzonspor’dan çek’ dediler. Trabzonspor’a yardım eden şahsım ve partim kadar hiç kimse yoktur. 90 yıldır bu ülkede namussuzluk olan bu şikeye ve teşvike bu cezayı getiren de bu kardeşinizdir, bu iktidardır. Kitap yazmışlar, ‘Kupa Başbakan’da’... Kitapta benimle ilgili de ‘Faruk Özak sustu’ diyor.”ifadelerine yer verdi.
 
Özak, “Onu yazan arkadaşa dedim ki; biz bu yasayı çıkarmasaydık şike tespit edilecek miydi? Sen bu yazıyı yazabilecek miydin? Trabzonspor UEFA’ya gidebilecek miydi? Trabzonspor 25 milyon Euro alabilecek miydi? Bu işi yapan ahlaksızlar tutuklanabilecek miydi? Daha ne kardeşim. Biz kellemizi ortaya koymuşuz. Biz 1996’da şike yapsaydık Trabzonspor şampiyondu. Biz Haydar hafız oğluyuz. Namuslu dürüst insanlarız. Burada siyah dışarıda beyaz olmayız.”dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler