1967 Trabzonsporlular'dan Aydınus tepkisi

1967 Trabzonsporlular dernek başkanı Alaattin Hatayoğlu hafta sonu oynanacak Trabzon-Beşiktaş maçı ile ilgili sert ve ilginç açıklamalarda bulundu.Başkan Alaattin Hatayoğlu Fırat Aydınus'un Trabzonspor Beşiktaş maçına organize bir şekilde atandığını ve bu

1967 Trabzonsporlular'dan Aydınus tepkisi


1967 Trabzonsporlular dernek başkanı Alaattin Hatayoğlu hafta sonu oynanacak Trabzon-Beşiktaş maçı ile ilgili sert ve ilginç açıklamalarda bulundu.

Başkan Alaattin Hatayoğlu Fırat Aydınus'un Trabzonspor Beşiktaş maçına organize bir şekilde atandığını ve bunun bilincil bir Beşiktaş'ı kurouma kampanyası olduğuna dikkat çekti 

TRABZONSPORUN HAKLARINI GASP EDENLER İNTİKAM ALIYORLAR

 Başkan Alaattin Hatayoğlu "Beşiktaş ile oynanacak olan Sportoto Süper ligi maçının  çok önemli olduğunu belirterek” Bu maç bizim dönüm noktamız sayılır.2010-2011 sezonunda elimizde şampiyonluk gasp edildi. Şikeciler tespit edildiği halde olay kapatıldı.Trabzon spor kulübünün haklarını gasp edenler Trabzonspor'dan intikam alıyor.Komplo devam ediyor.Şikenin üzerine giden saf duygularla .Başarısız Kılınmak İstenen Trabzonspor'a karşı çok ciddi  hakem yanlışlıkları var.ilk yarıdaki Gaziantep ,Antalyaspor ve 2.sezon maçları Fenerbahçe ,Kasımpaşa maçlarında hakem terörü var.Bu haftaki maça hakem olarak Fırat Aydınus verildi. Kendileri için bir hakem ayarlandı.Hassas bir maç,Hakemler tarafından zaten 10-12 puanımız gasp edildi. Fırat Aydınus Kim? Beşiktaş tribünün tescilli bir taraftarı."dedi.

Başkan Alaattin Hatayoğlu "Sezon başından beri tek bir penaltısı verilmeyen tek takım Trabzonspor'dur. MHK başkanı Zekeriya Alp Beşiktaşlı, Federasyon başkanı Yıldırım Demirören Beşiktaşlı." diyerek kaygılarını dile getirdi.

Birde en kritik Haftalarda Bu haftaki maça hakem olarak Fırat Aydınus verildi. Kendileri için bir hakem ayarlandı. Hassas bir maç, Hakemler tarafından zaten Trabzonspor’un 10-12 puanı gasp edildi. Fırat Aydınus Kim? Beşiktaş tribünün tescilli bir üyesi. Bunları birbirine eklediğimizde her şey ortada.Türk futbolunu kurtaracağız diyerek ortaya çıkanalar daha çok pisliğe bulaştırıyorlar.
Alaattin HATAYOĞLU
Başkan

1967 Trabzonsporlular Derneği

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler