19 Eylül lige hazırlanıyor

Orduspor'un maçlarını oynadığı 19 Eylül Stadyumu'nda zemin ve çim yenileme çalışmaları devam ediyor. 2012-2013 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala stadın yeni sezona yetişip yetişmeyeceği konusunda Ordu kamuoyundaki söylemlere Ordu Gençlik Hizmetleri

19 Eylül lige hazırlanıyor

Orduspor'un maçlarını oynadığı 19 Eylül Stadyumu'nda zemin ve çim yenileme çalışmaları devam ediyor. 

2012-2013 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala stadın yeni sezona yetişip yetişmeyeceği konusunda Ordu kamuoyundaki söylemlere Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz son noktayı koydu. Yılmaz, “Orduspor yeni sezondaki ilk maçını 19 Eylül Stadyumu’nda oynayacak” dedi.

Statta yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Ömer Yılmaz yaptığı açıklamada, “Bu hafta çimi sereceğiz. Çimi serme konusunda havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı biraz gecikme oldu. Ama bu hafta hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredeceğini düşünüyoruz ve 19 Eylül Stadyumu’nun çimlerini bu hafta sererek yeni sezona yetiştireceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler