189 gündür durmadan gol atıyor!

Bu sezon oynadığı 8 lig maçında da gol atma başarısı gösteren Burak Yılmaz, 189 gündür fileleri sarsıyor.Trabzonspor'da yıldızı parlamaya devam eden Burak Yılmaz'a övgüler yağıyor. Avrupa'dan da bir çok kulübün yakından takip ettiği yıldız oyuncu, bordo m

189 gündür durmadan gol atıyor!

Bu sezon oynadığı 8 lig maçında da gol atma başarısı gösteren Burak Yılmaz, 189 gündür fileleri sarsıyor.

Trabzonspor'da yıldızı parlamaya devam eden Burak Yılmaz'a övgüler yağıyor. Avrupa'dan da bir çok kulübün yakından takip ettiği yıldız oyuncu, bordo mavili taraftarlarca da efsane adayı olarak anılmaya başlandı. Trabzonspor'da bu sezon oynadığı 8 lig maçında da fileleri sarsarak 13 gol atmayı başaran yıldız oyuncu, geçen sezonun 31. haftasındaki Gaziantepspor maçından bu yana 189 gündür oynadığı her lig maçında gol atma başarısı gösterdi.

Geçen sezonki Gaziantepspor maçından bu yana 17 gol atarak forma numarasına ulaşan Burak Yılmaz, ısrarla gol krallığı gibi bir hedefinin bulunmadığını, sadece atabildiği kadar gol atmaya çalışacağını söylüyor.

Bu arada bordo mavili kulüp de futbolcusunun başarısını kutladı. Trabzonspor sitesinden yapılan açıklamada, "Bu sezon 13 gol atan oyuncumuz Burak Yılmaz'ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor