18 yıl aradan sonra şampiyon!

La Liga'nın son haftasında şampiyonu belirleyecek maçta Atletico Madrid, Barcelona ile 1-1 berabere kalarak 91 puanla şampiyon oldu. 18 yıl aradan sonra şampiyon olan Madrid ekibi, karşılaşmaya çok şanssız başladı.13.dakikada Diego Costa, 20.dakikada Arda

18 yıl aradan sonra şampiyon!

La Liga'nın son haftasında şampiyonu belirleyecek maçta Atletico Madrid, Barcelona ile 1-1 berabere kalarak 91 puanla şampiyon oldu. 18 yıl aradan sonra şampiyon olan Madrid ekibi, karşılaşmaya çok şanssız başladı.

13.dakikada Diego Costa, 20.dakikada Arda Turan'ın sakatlıkları ile 2 değişiklik hakkını da kullanmış oldu. 33.dakikada Alexis Sanchez'in muhteşem golü ile devreyi 1-0 geride kapayan Atletico Madrid, 2.yarıya etkili başladı. 49.dakikada kornerde topa çok iyi yükselen Godin, takımına beraberliği getiren golü attı. Kalan dakikalarda her iki takım da gol için varını yoğunu sahaya koysa da başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 1-1 sona verdi.  Maçın bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşanırken, Nou Camp'ı dolduran 100.000 taraftar şampiyon olan Atletico Madrid'i alkışladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler