18 ayda 4 antrenör olmaz

Ak Parti Trabzon Milletvekili ve Trabzonspor eski Başkanı Faruk Özak, yarın akşam oynanacak olan Trabzonspor - Galatasaray karşılaşması için açıklamada bulundu.Trabzonspor bu maçı kazanırsa çok çok iyi olur diyen Faruk Özak, "Morali artar, puanı artar, bü

18 ayda 4 antrenör olmaz

Ak Parti Trabzon Milletvekili ve Trabzonspor eski Başkanı Faruk Özak, yarın akşam oynanacak olan Trabzonspor - Galatasaray karşılaşması için açıklamada bulundu.

Trabzonspor bu maçı kazanırsa çok çok iyi olur diyen Faruk Özak, "Morali artar, puanı artar, bütünleşme artar. Trabzonspor sadece Trabzon’dakilere ait değil. Türkiye’den dünyanın her tarafından taraftarı var. Galatasaray’ı yenebilir inşallah hep birlikte göreceğiz. 18 ayda 4 antrenör olmaz. Ersun Yanal iyi bir isim ama 18 ayda 4 antrenör olduğu zaman oturup düşünmek lazım" dedi.

Faruk Özak açıklamalarını şöyle sürdürdü;

ŞİKEYİ KİMSE KAPATAMAZ

Şikeyi kimse kapatamaz. 2010-2011 sezonunun şampiyonu Trabzonspor’dur. O dönemin yöneticilerine teşekkür etmek lazım. Trabzonlu ve Trabzonsporlular bunu unutuyor. O dönemin yöneticileri Sadri Bey ve arkadaşları şike yapmadılar, teşvik vermediler, bizim yüzümüzü kızartmadılar ve ellerinden şampiyonluk alındı. Bunu açık söylüyorum. Ben de bu yasal düzenlemeyi yapan kişi olarak bunu Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe için yapmadık, Türk sporu için yaptık. 90 yıldır ilk defa adli ceza verildi. Bana göre Trabzonspor sonsuza kadar bu süreci devam ettirmesi lazım. Bu da anasının ak sütü gibi helaldir. Öyle düşünen UEFA neden bizi aldı Şampiyonlar ligine de Fenerbahçe’yi almadı. Aynı UEFA Sivas ile Eskişehir’e niye ceza verdi. Bütün bunları bu büyük resme koyarsanız. O zaman kupanın nereye gitmesi gerektiğini hep beraber görüyoruz. Vicdanen böyle, hukuken de böyle. Ama uygulamada da inşallah Futbol Federasyonu bunu yapar.

TÜRK FUTBOLU KAOS İÇERİSİNDE

Şuanda Türk futbolu kaos içerisinde kimin ne yaptığı, ne söylediği belli değil. Otorite yok. Suç var, ceza yok. Türk futbolu maalesef kötü yönetiliyor ve onunda sonuçlarını görüyoruz. Tabiri caizse futbolumuz yerlerde sürünüyor.

VOLKAN SAHADA KALMALIYDI

Spor Bakanının futbola müdahale hakkı yok, ancak yorum yapabilir. Çünkü özerk bir federasyon. Sporcuya futbolcuya küfretmek çok büyük bir ayıptır ve suçtur. Zaten biz 6222’yi değiştirdik. Kamera sistemi koyduk, gözetim odaları koyduk, cezaları ağırlaştırdık. Onu yapan mutlaka cezasını çekmelidir. Hukuken ve ahlaken maçlara alınmamalıdır, ceza yemelidir. Volkan’a yapılan saygısızlıktır. Volkan’da sabretmeli ve sahada kalmalıydı.

Haber: Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler