17 yıllık hesabı sor Tolunay'ım

Trabzonspor ile Fenerbahçe yarın akşam çok önemli bir derbi maçında karşı karşıya gelecek. Bordo-Mavililer bu zor maçı kazanıp, bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtulmak isteyecek. Bu kritik maçın iki takımın teknik adamları için de bir başka önemi ve anlamı

17 yıllık hesabı sor Tolunay'ım

Trabzonspor ile Fenerbahçe yarın akşam çok önemli bir derbi maçında karşı karşıya gelecek. Bordo-Mavililer bu zor maçı kazanıp, bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtulmak isteyecek. Bu kritik maçın iki takımın teknik adamları için de bir başka önemi ve anlamı bulunuyor. Trabzonspor Teknik direktörü Tolunay Kafkas ile Fenerbahçe çalıştırıcısı Aykut Kocaman tam 17 yıl aradan sonra bu kez teknik adam olarak karşı karşıya gelecekler. İki teknik adam 1995-96 sezonunda futbolcu olarak karşılaşmıştı. 

 
KAFKAS O Acıyı Unutamadı
 
Bordo-Mavililerin şampiyonluğunu belki de ilan edeceği maçta Aykut Kocaman’ın da gol attığı karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1 kazanırken, Tolunay Kafkaslı Trabzonspor büyük bir acı yaşamıştı. Kafkas, “1995-96 sezonunda şampiyonluğu nasıl kaybettiğimizi unutmadım” diyerek bu maça da gönderme yapmıştı. Kafkas ve Kocaman yine aynı takımlar için mücadele ediyor. Ama bu kez teknik adam olarak karşı karşıya gelecekler. Tolunay Kafkas’ın 17 yıllık büyük hesabı kapatması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor