17 kulüpten Aziz Yıldırım'a kınama!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp'in de katıldığı Kulüpler Birliği Vaktı toplantısı sonrası çarpıcı açıklamalar geldi.Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, toplantıda temsilc

17 kulüpten Aziz Yıldırım'a kınama!


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ile Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp'in de katıldığı Kulüpler Birliği Vaktı toplantısı sonrası çarpıcı açıklamalar geldi.

Kulüpler Birliği Başkanı Göksel Gümüşdağ, toplantıda temsilcisi bulunmayan Fenerbahçe dışındaki 17 kulübün ortak kararıyla, hakem odası basma tehdidini kınama kararı aldıklarını söyledi. 

Gümüşdağ'ın ardından söz alan Demirören de, "Türk bayrağının olduğu yerde, Türk federasyonunun olduğu yerde kimse bir yeri basamaz. Burası dağ başı değil. Koridora inmemek gerekiyor. Ben de kulüplere katılıyorum. Çünkü 'basarız' diyeni kınarız. Bizlerin yaptığı hatalarında camialar yara alıyor" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor