17. Duruşma sona erdi

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 9'u tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 17. duruşması bugün Çağlayan Adliyesi'nde görüldü.MAHKEME BAŞKANI'NDAN 30 MİLYON DOLAR TEPKİSİKulüplere

17. Duruşma sona erdi

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 9'u tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 17. duruşması bugün Çağlayan Adliyesi'nde görüldü.


MAHKEME BAŞKANI'NDAN 30 MİLYON DOLAR TEPKİSİ

Kulüplere başkanların kendi cebinden para verdiğini belirten avukat Dede, "Aziz Yıldırım kulübe 30 milyon Dolar yardım yapmıştır" demesi üzerine Mahkeme Başkanı, "30 bin dolar geliri olan birisi nasıl 30 milyon Dolar veriyor" dedi. Başkanın bu sözleri üzerine Yıldırım'ın avukatı Abdullah Kaya, "Bu konuyla ilgili mahkeme talep ederse geçmiş hesapları yapabiliriz" diye konuştu. Mahkeme Başkanı da, "İstersek ara karar alabiliriz bu konuyla ilgili. Ben merak ettiğim için sordum sadece. Bu konuyla ilgilenmiyoruz şu an" şeklinde konuştu.


Bugün Trabzonspor'un soru sırası olmasıyla birlikte Aziz Yıldırım'ın sağlık sorunlarını bahane ederek duruşmaya gelmemesi çok manidar olarak karşılanıyor. Çapraz sorgusu yarın  (31 Mayıs 2012)yapılacak olan Yıldırım'ın mahkemeye gelip gelmeyeceği isi bilinmiyor

 

Fenerbahçe Spor Kulübünün eski yönetici Nihat Özdemir de duruşmaya izleyici olarak katıldı. Aziz Yıldırım’ın katılmadığı duruşmada ilk olarak Eskişehirspor Sportif Direktörü sanık Zafer Tüzün’ün çapraz sorgusu yapılmaya başlandı.


AZİZ YILDIRIM DURUŞMADA YOK

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın pankreas tahlillerinin sonucunda değerler yüksek çıktı. Bu nedenle de sarı-lacivertli kulübün başkanı 17. duruşmaya katılmayıp hastanede tedavi görüyor.


17. DURUŞMADA YAŞANAN TÜM GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN... 

 

16. DURUŞMADA YAŞANAN TÜM GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor