16 Haziran'da genel kurul yapacak

 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü İbrahim Özkul, 16 Haziran'da genel kurul yapacaklarını söyledi.      Özkul,yaptığı açıklamada, kulübün ciddi ekonomik sıkıntı yaşadığını belirtti.      Yönetim kurulunun ekonomik ola

16 Haziran'da genel kurul yapacak

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü İbrahim Özkul, 16 Haziran'da genel kurul yapacaklarını söyledi. 
     
Özkul,yaptığı açıklamada, kulübün ciddi ekonomik sıkıntı yaşadığını belirtti. 
     
Yönetim kurulunun ekonomik olarak gereken desteği alamadığını savunan Özkul, "Başkanımız sayın Mustafa Bozbağ ve yönetim kurulumuzun imkanları ile kulübü bugünlere taşıdık ancak çabalarımız bir yere kadar gelebildi. Yaşanan ekonomik sıkıntılara bir de kulübümüze kesilen 2 milyon 800 bin liralık ceza eklendi. Bu ceza borç yükümüzü daha da artırdı" dedi. 
   
"Yönetim kurulu olarak bu şartlarda göreve devam etmemiz mümkün görünmemekte" diyen Özkul, "16 Haziran Pazar günü olağan genel kurul yapacağız. Gereken destek sağlanırsa, devam kararı alabiliriz. Genel kurul süreci kararımızı netleştirecek" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor