1461'li Burak'ta son durum

Trabzon'da dün meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Bank Asya 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un A2 takım oyuncusu Burak Hacıhamzaoğlu'nun (17) Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.Yomra ilçesindeki evinden

1461'li Burak'ta son durum

Trabzon'da dün meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Bank Asya 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un A2 takım oyuncusu Burak Hacıhamzaoğlu'nun (17) Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

Yomra ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra takımının antrenmanına gitmek için bindiği dolmuşun Üniversite Mahallesi Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri kavşağında meydana gelen zincirleme kazaya karışması sonucu ağır yaralanan Hacıhamzaoğlu'nun sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

KTÜ Farabi Hastanesi Organ Nakli Koordinatörlüğü'nde görevli Prof. Dr. Murat Topbaş, yaptığı açıklamada, Hacıhamzaoğlu için kritik sürecin devam ettiği belirterek, "Hastanın beyin ölümünün gerçekleştiğini söyleyebilmemiz için heyet kurul raporunun çıkması gerekiyor. Şu an için de bunu söyleyemem, çünkü henüz karar çıkmadı" dedi.

1461 Trabzon'un A2 takım antrenörü Sinan Akçay, Hacıhamzaoğlu'nun kazada ağır yaralanması dolayısıyla çok üzgün olduklarını söyledi.

Hacıhamzaoğlu'nun antrenmana gelmek için bindiği dolmuşun kazaya karışması sonucu ağır yaralandığını ifade eden Akçay, "Kaza, antrenmana 10 dakika kala meydana geldi. Burak çok yetenekli, becerikli ve efendi bir oyuncu. Takım olarak yaşananlardan dolayı çok üzgünüz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler