1461'in yıldızı hırs yaptı!

Geçtiğimiz yıl oldukça başarılı bir sezon geçiren 1461 Trabzon’da  en çok göze çarpan isimlerden olan Göksu bu yıl da 1461 Trabzon forması giymeye devam edecek.Sezonun ikinci devresinde Trabzonspor’a alınacak oyuncular arasında ismi geçen Göksu son anda 1

1461'in yıldızı hırs yaptı!

Geçtiğimiz yıl oldukça başarılı bir sezon geçiren 1461 Trabzon’da  en çok göze çarpan isimlerden olan Göksu bu yıl da 1461 Trabzon forması giymeye devam edecek.

Sezonun ikinci devresinde Trabzonspor’a alınacak oyuncular arasında ismi geçen Göksu son anda 1461 Trabzon’da kalmıştı. Bu durumun kendisini üzdüğünü ancak artık daha çok hırslandırdığını belirten Göksu yeni sezonda da bordo mavili kurmayların gözüne girmek için elinden geleni yapacak.

1461 Trabzon'da bu sezon çıktığı 41 maçta 1 gol 8 asist yapan yetenekli futbolcu gösterdiği performansla başta Çaykur Rizespor olmak üzere bir çok kulübün transfer listesine adını yazdırmayı başarmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor