1461'in hedefi sezon sonunda...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'da geçen hafta deplasmanda lider Pendikspor ile berabere kalmasına rağmen 1461 Trabzon, ilk 5 iddiasını sürdürüyor.Ligde 42 puanla 7. sırada bulunan Bordo-Mavi-Beyazlı takım, cumartesi günü Ahmet Suat Özyazıcı Stadında oynanaca

1461'in hedefi sezon sonunda...

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'da geçen hafta deplasmanda lider Pendikspor ile berabere kalmasına rağmen 1461 Trabzon, ilk 5 iddiasını sürdürüyor.

Ligde 42 puanla 7. sırada bulunan Bordo-Mavi-Beyazlı takım, cumartesi günü Ahmet Suat Özyazıcı Stadında oynanacak olan Körfez İskenderunspor engelini kayıpsız geçerek rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. 
 
Asbaşkan Nihat Demir, ligde şansız puanlar kaybetmelerine rağmen,koydukları hedeften bir sapma olmadığını belirterek, "Sezon sonunda ilk 5 takım arasına girerek Play-Off'tan Birinci Lig'e çıkmak istiyoruz" dedi. 
 
Ligde son dönemece girdiklerini de ifade  eden Asbaşkan Demir, "K.İskenderunspor maçında  puan kaybetmek istemiyoruz. Teknik kadro ve oyuncularımıza güveniyoruz. Zor bir maçın bizi beklediğini de biliyoruz. İyi futbolumuzu bu maçta sürdüreceğiz ve kazanan taraf olacağız" diye konuştu. 
 
Taraftarın takım üzerindeki katkılarına işaret eden Demir, "Taraftar her zaman takımı ateşleyen bir misyondur ama bu yıl ne yazık ki umduğumuz taraftar yoğunluğunu bulamadık. Bu maçta taraftarımız bizim için çok önemli. İskenderunspor maçında taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak. Onlardan maçımıza gelip 90 dakika boyunca takımımızı desteklemelerini istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor