1461'i rahatlatan galibiyet

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Kartalspor'u 3-1 mağlup eden 1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, rakipleri karşısında ilk yarıdaki futbolla galip geldiklerini söyledi.Demir, yaptığı açıklamada, Kartalspor karşısında kendilerini rahatlatacak ön

1461'i rahatlatan galibiyet

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Kartalspor'u 3-1 mağlup eden 1461 Trabzon'un asbaşkanı Nihat Demir, rakipleri karşısında ilk yarıdaki futbolla galip geldiklerini söyledi.

Demir, yaptığı açıklamada, Kartalspor karşısında kendilerini rahatlatacak önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.

Daha önce Tokatspor deplasmanında da iyi mücadele ortaya koyduklarını ancak sonuca gidemediklerini ifade eden Demir, "Bu defa öyle olmadı. İyi futbolumuzun karşılığını aldık" dedi.

Maçın önemini futbolcularına anlattıklarını dile getiren Demir, şunları kaydetti:

"Hedeflediğimiz yerde olabilmemiz için kazanmaktan başka çaremiz yoktu. Çok çalıştık ve sahada ter döken futbolcularımız ellerinden geleni yapıp rakiplerine üstünlük sağlayarak galibiyeti getirdiler. Kartalspor karşısında ilk yarıdaki gollerimizle kazandık. İkinci yarıda da pozisyonlarımız oldu ama gol atmayı başaramadık. Sonuçta galip geldik ve mutluyuz."

Artık gelecek haftalara bakacaklarına işaret eden Demir, galibiyet serisi yakalamak istediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor