1461'e Trabzonspor üzerinden vurdu!

PTT 1'inci Ligi'nde 1461 Trabzon'un 1-0 mağlup ettiği Altınordu'nun Futbol Direktörü Murat Dizdar, maçla ilgili konuştu ve pilot takıma ilginç bir dilde eleştiri getirdi.   Murat Dizdar, şunları söyledi:   "Rakip oyunumuzu bozmak için herşeyi yaptı. Sürek

1461'e Trabzonspor üzerinden vurdu!
PTT 1'inci Ligi'nde 1461 Trabzon'un 1-0 mağlup ettiği Altınordu'nun Futbol Direktörü Murat Dizdar, maçla ilgili konuştu ve pilot takıma ilginç bir dilde eleştiri getirdi.
 
Murat Dizdar, şunları söyledi:
 
"Rakip oyunumuzu bozmak için herşeyi yaptı. Sürekli yerde yatıp vakit geçirdiler, oyunu soğuttular. En az 15 dakika çaldılar. Tempomuzu engellediler. Tek şutları kalemizde gol oldu. 'Çanakkale geçilmez' mantığıyla savunma yaptılar. Bu yüzden üretken olamıyoruz. Trabzonspor atak futbol oynuyor, ancak pilot takımı tam tersi. Biz kendi futbolumuzu oynamakta ısrar edeceğiz. Oyun felsefemiz sadece defans yapmak üzerine değil."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor