1461'den transfer atağı!

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un kulüp başkanı Şaban Bülbül, transfer çalışmalarında hedeflerinin hem 1461 Trabzon'a hem de gelecekte Trabzonspor'a katkı sağlayabilecek futbolcular olduğunu söyledi.Bülbül, transferdeki önceliklerinin başta Tr

1461'den transfer atağı!

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'un kulüp başkanı Şaban Bülbül, transfer çalışmalarında hedeflerinin hem 1461 Trabzon'a hem de gelecekte Trabzonspor'a katkı sağlayabilecek futbolcular olduğunu söyledi.

Bülbül, transferdeki önceliklerinin başta Trabzonspor olmak üzere 1461 Trabzon ve bölge takımlarının altyapısında, gelecek vadeden genç futbolcuların olacağını belirterek, "Hedefimizde hem 1461 Trabzon'a hem de gelecekte Trabzonspor'a katkı sağlayabilecek futbolcular var" dedi.

Genç futbolcuların bonservislerini alma noktasında gerekenin yapılması düşündüğünü ifade eden Bülbül, "Çünkü alacağımız futbolcuların bonservis bedelleri için 100-150 milyar lira gibi rakamlar ödenmesi gerekiyor. Biz bu rakamlardan kaçmayacağız. Belki  bu rakamlar bizim ligimiz için fazla görülebilir ama yarın bu futbolcuları Trabzonspor'a kazandırdığımız zaman, aldığımız bonservis bedeli onu fazlasıyla kapatıyor olacak. Burada tercihi çok iyi yapmak lazım" diye konuştu.

Bülbül, transfer çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini kaydederek, "Talip olduğumuz bu futbolcuları yakından tanıyan teknik adamlardan bilgi alarak en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bunu yapmak zorundayız ki başarılı olabilelim" ifadelerini kullandı.

Transfer havuzlarında 45-50 civarında futbolcunun bulunduğunu fakat yaptıkları araştırmalarla bu rakamın 30'a indirildiğini belirten Bülbül, şunları söyledi:

"Transfer edeceğimiz futbolcular Trabzonspor'umuz için gelecek vadeden isimler olmalı. Bu nedenle dikkatli davranıyoruz. Yurt dışında da genç oyuncuları takip eden bir ekibimiz var. Onlardan gelen raporlar doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Sezonu tüm takımlardan erken açacağız. Transfer havuzumuzdaki oyuncuları, 7 veya 10 günlük kampta performanslarını görerek teknik ekibimizin raporu doğrultusunda değerlendireceğiz. Performansı gelecek vadeden futbolcuları bünyemize katarak bölge takımlarımıza kiralama yoluna gideceğiz. Bu takımlarda tecrübe kazandıktan sonra da yeniden bünyemize katacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor