1461'den "SATILIK" açıklaması!

Bugün birçok gazetede ve internet sitesinde yayınlanan "1461 Trabzon satılıyor" şeklinde çıkan haberleri ilk olarak Haber61.net aracılığıyla yalanlayan(ilgili haber için tıklayın)  1461 Trabzon yönetim kurulu, kulübün resmi internet sitesinden de bir açık

1461'den "SATILIK" açıklaması!

Bugün birçok gazetede ve internet sitesinde yayınlanan "1461 Trabzon satılıyor" şeklinde çıkan haberleri ilk olarak Haber61.net aracılığıyla yalanlayan(ilgili haber için tıklayın)  1461 Trabzon yönetim kurulu, kulübün resmi internet sitesinden de bir açıklama yayınladı.

Konuyla ilgili yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Bugün bir gazete de “SAHİBİNDEN SATILIK 1461TRABZON” başlıklı bir haber yayınlanmıştır. Yayınlanan bu haber tamamıyla hayal ürünüdür ve gerçeği yansıtmamaktadır.

SPK’nın açıklamış olduğu raporun  neticesinde atılan başlık haberin içeriğiyle bağdaşmamaktadır söz konusu raporda bahsedilmek istenen kulübün  satılması değil değerinin ortaya konulmasıdır

Kulübümüzün marka değerini zedeleyecek söz konusu bu tarz haberlere  kamuoyunun itibar etmemesini dileriz.

1461 TRABZON YÖNETİM KURULU"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor