1461'den dikkat çeken açıklama

  Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Ofspor'u 3-2 mağlup eden 1461 Trabzon'da, Kulüp Asbaşkanı Nihat Demir, karşılaşmayla ilgili yapılacak her yorumun, futbola zarar verebileceğini, bu nedenle yorum yapmayacaklarını söyledi. Demir, yaptığı açıklamad

1461'den dikkat çeken açıklama
  Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta sahasında Ofspor'u 3-2 mağlup eden 1461 Trabzon'da, Kulüp Asbaşkanı Nihat Demir, karşılaşmayla ilgili yapılacak her yorumun, futbola zarar verebileceğini, bu nedenle yorum yapmayacaklarını söyledi.
 
Demir, yaptığı açıklamada, Ofspor karşılaşmasıyla ilgili yönetim kurulu olarak yorum yapmama kararı aldıklarını söyledi.
 
Karşılaşmayla ilgili söylenecek fazla sözün olmadığını ifade eden Demir, "Normal bir maç oynandı. Ligin son haftalarına doğru üst düzey futbol beklemek yanlış olur. Nihayetinde ligin sonu gelmiş. Takımların durumları belli. Herkes hedefi için direkt sonuca kilitleniyor. Haliyle futboldan ziyade sonuç daha önemli oluyor" dedi.
 
Demir, Ofspor karşılaşmasının Trabzon futbolu için önemli bir müsabaka olduğunu da vurgulayarak, "Karşılaşmayla ilgili yapılacak her yorum, futbolumuza zarar verebilir. Biz bu nedenle Ofspor karşılaşmasıyla ilgili yorum yapmayacağız. Bu karşılaşmayla ilgili tüm yorumları kamuoyuna bırakıyoruz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor