1461'de Şaban Bülbül'le yola devam

22 Ocak'ta yapılması planlanan ve yeteri çoğunluk sağlanamaması nedeniyle ertelenen Olağan Genel Kurul bugün saat 13.00’de Trabzonspor Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi Nizamettin Algan Konferans Salonu'nda yapıldı.Tek liste ile girilecek Genel Kurul

1461'de Şaban Bülbül'le yola devam

22 Ocak'ta yapılması planlanan ve yeteri çoğunluk sağlanamaması nedeniyle ertelenen Olağan Genel Kurul bugün saat 13.00’de Trabzonspor Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi Nizamettin Algan Konferans Salonu'nda yapıldı.

Tek liste ile girilecek Genel Kurul’da mevcut başkan Şaban Bülbül listesinde değişiklik olmadan yeniden aday oldu.

ŞABAN BÜLBÜL YENİDEN BAŞKAN

1461 Trabzon'da yapılan Olağan Genel Kurulda 61 kişi oy kullandı. Mevcut Başkan Şaban Bülbül oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELER: Şaban Bülbül, Nihat Demir, Ali Haydar Gedikli, Hüseyin Azizoğlu, Arslan Dilaver, Ali Şevki Çakıroğlu, Hasan Açıcı, Samet Canbakkal, Onur Sağır, Aydın Aydın, Yavuz Şanver, Bilal Beşir, Neşat Reis, Engin Çakır, Turgay Özsandıkçı, Cemil Bektaş, İbrahim Tonyalı, Hüseyin Öztürk, Hasan Mazlum.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER: Bahattin Çavdar, Yener Durmuş, Şahap Güven, Yavuz Usta, Levent Pehlivan, Ali Yıldırım, Sami Samuk, Nihat Akyüz, Burak Türkoğlu, Ali Beyazlı.

DENETLEME KURULU: Osman Aydın, Adnan Bayram, İsmail Özsalih.

DİSİPLİN KURULU: Salih Tayfun Sezeroğlu, Murat İskender, Aysun Karahasanoğlu

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

DİVAN BAŞKANLIĞI OLUŞTU

1461 Trabzon Olağan kongresinde Divan Başkanlığı oylamaya sunuldu. Oy çokluğu ile seçilen Divan Başkanlığı şu şekilde oluştu. Divan Başkanlığı Haşim Saitoğlu, Osman Arz ve Ahmet Altun'dan oluştu.

KULÜBÜN BORCU NE KADAR?

1461 Trabzon'un okunan Denetleme kurulu raposruna göre toplam 86 bin TL olduğu açıklandı ve oylamaya sunuldu. Oy çokluğu ile kabul edildi ve yönetim kurulu ibra edilmiş oldu.

1461 TESİSLERİNE MUSTAFA GEDİK ADI VERİLDİ

Yakın zamanda hayatını kaybeden Trabzonspor'un efsane oyuncularından ve 1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan'ın isminin Trabzon'un Moloz mevkiinde yeralan tesislere verilmesinin ardından, 1461 Trabzon'un Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin yanındaki tesislerinin ismi Mustafa Gedik ismi verildi. Kongrede yapılan oylamada oy çokluğu ile Trabzonspor'un eski oyuncularından olan Mustaf Gedik ismi tesislere verildi.

BİZ BAŞARIYA ODAKLI BİR KULÜP DEĞİLİZ

1461 Trabzon kulüp Başkanı Şaban Bülbül kongrede yaptığı konuşmada başarı odaklı bir kulüp olmadıklarını belirterek, "Bizden önce Değirmenderespor'dan itibaren emeği geçen Karadenizsspor olduğunda emeği geçen ve 1461 Trabzon olduğundan beri emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Biz sadece başarıya odaklı bir kulüp değiliz. Başarıdan önce Trabzonspor'umuza futbolcu ve teknik direktör kazandırmak amacındayız. Kulübümüz kazandırdığı oyuncularla ve teknik heyetteki isimlerle amacına ulaşmıştır. Ancak bu yeterli değildir. Sezona başladıktan sonra Kadir Hocamızla devam ederkedn elim bir sonuç olarak Kadir Hocamızı kaybettik. Ona da Allah'tan rahmet diliyorum. Kadir hocamızın ismi yaşatılmalıydı. İçinde bulunduğumuz bu tesislere adını vererek ismini yaşatmaya çalıştık. Bugüne kadar yaptıklarımızda bir takım sıkıntılarımız da oldu. Trabzonspor'daki maddi sıkıntılar bize de yansıdı. BUgün 1461 Trabzon futbol kulübünün hiçbir gelirinde temlik yoktur. Sporcu kadrosu sürekli değişiyor. Biz Trabzonspor'a oyuncu kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Biz yolumuza aynı kararlılıkla ve aynı sorumlulukla devam edeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler