1461'de rota kupaya döndü

PTT 1. Lig'de haftayı Karşıyaka deplasmanında aldığı mağlubiyetle tamamlayan 1461 Trabzon'da moraller bozulurken, gözler yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile oynanacak zorlu 90 dakikaya çevrildi. Hedefini kupada ulaşabileceği en uç nokta olarak

1461'de rota kupaya döndü

PTT 1. Lig'de haftayı Karşıyaka deplasmanında aldığı mağlubiyetle tamamlayan 1461 Trabzon'da moraller bozulurken, gözler yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile oynanacak zorlu 90 dakikaya çevrildi. Hedefini kupada ulaşabileceği en uç nokta olarak belirleyen ve geçen yıl ki gibi yine Kupa'ya damgasını vurarak adından söz ettirmek isteyen Bordo-Mavi-Beyazlılar bu anlamda Kayserispor maçına büyük önem veriyor. 1461 Trabzon'da tüm hesaplar zafer üzerine yapılırken, teknik direktör Ayhan Alemdaroğlu, "Kayseri maçı zor olacak ama zafere ulaşıp tur atlayarak kupada iddiamızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler