1461'de kara bulutlar dağılacak

PTT 1. Lig’de 5 haftadır galibiyete hasret kalan 1461 Trabzon, bu hafta sonu sahasında konuk edeceği Samsunspor maçıyla beraber bu hasretine son vermeyi arzuluyor.Hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Bordo-Mavi-Beyazlılar, bu anlamda Samsunspor maçı

1461'de kara bulutlar dağılacak

PTT 1. Lig’de 5 haftadır galibiyete hasret kalan 1461 Trabzon, bu hafta sonu sahasında konuk edeceği Samsunspor maçıyla beraber bu hasretine son vermeyi arzuluyor.

Hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Bordo-Mavi-Beyazlılar, bu anlamda Samsunspor maçına büyük önem veriyor. 1461 Trabzon'da Genel menajer Mustafa Özbalıkçı, kötü gidişata son vereceklerini söyledi.

POZİSYONA GİRİYORUZ AMA...

Genel menajer Mustafa Özbalıkçı, gol yollarında büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Gol yollarında sıkıntılarımız var. Pozisyona giriyoruz ama bunları değerlendiremiyoruz. Buna bir önlem almalıyız. Balıkesir maçında bize yakışmayan bir futbol sergiledik. Alacağımız bir galibiyet bizi sonraki haftalar öncesinde ateşler. Buna çok ihtiyacımız var. Bu anlamda Samsun maçı çok önemli” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor