1461'de hedef alt sıralardan kurtulmak

 PTT 1. Lig'de sahasında Şanlıurfaspor'a 4-3 yenilen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, "Yaralı olacağız ama yılgın olmayacağız. Bulunduğumuz konumdan bizler de rahatsızlık duyuyoruz ama kalan haftalarda telafi edip bir an evvel alt sıralardan uza

1461'de hedef alt sıralardan kurtulmak
 PTT 1. Lig'de sahasında Şanlıurfaspor'a 4-3 yenilen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Ekrem Al, "Yaralı olacağız ama yılgın olmayacağız. Bulunduğumuz konumdan bizler de rahatsızlık duyuyoruz ama kalan haftalarda telafi edip bir an evvel alt sıralardan uzaklaşmaya çalışacağız" dedi.
 
Al, yaptığı açıklamada, takımda yeni göreve başladığını ve iki antrenman sonrası maça çıktıklarını dile getirerek, "Bol gollü bir karşılaşma oldu. İstediğimizi sahaya yansıttık ama muvaffak olamadık" diye konuştu.
 
Karşılaşmada çok bireysel hatalar yaptıklarını ifade eden Al, şunları söyledi:
 
"Bilhassa takım savunmasında ve geri dönüşlerde zayıf kaldık. 2 net gol pozisyonunu harcadık, buna rağmen forvetimiz iyi çalıştı. Goller bulduk fakat savunma hatalarımızdan kaynaklanan sorunlar yüzünden goller de yedik. Konumumuz itibari ile kayıp yaşamamamız gerekiyordu ama yaşadık. Henüz her şey bitmiş değil. Bu maçı unuttuk fakat derslerimizi de çıkarmış olduk. Artık eksiklerimizi gidererek önümüzde kalan maçlarımıza iyi hazırlanıp çıkacağız. Yaralı olacağız ama yılgın olmayacağız. Bulunduğumuz konumdan bizler de rahatsızlık duyuyoruz ama kalan haftalarda telafi edip bir an evvel alt sıralardan uzaklaşmaya çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor