1461'de hasret sona erecek!

PTT 1. Lig'de oynadığı 6 maçta yalnızca bir kez kazanan ve 3 maçını da beraberlikle tamamlayan 1461 Trabzon sıralamada 6 puanla 15. sırada yer alırken tek galibiyetini ligin ilk haftasında sahasında konuk ettiği Fethiyespor'u mağlup ederek elde etmişti. O

1461'de hasret sona erecek!

PTT 1. Lig'de oynadığı 6 maçta yalnızca bir kez kazanan ve 3 maçını da beraberlikle tamamlayan 1461 Trabzon sıralamada 6 puanla 15. sırada yer alırken tek galibiyetini ligin ilk haftasında sahasında konuk ettiği Fethiyespor'u mağlup ederek elde etmişti. Oynadığı son 5 maçta 3 puana hasret kalan Bordo-Mavi-Beyazlılar son olarak geçen hafta Balıkesirspor deplasmanından da farklı skorla mağlup ayrılarak puan kayıplarını sürdürmüştü. Hafta sonu sahasında Samsunspor'u konuk edecek olan 1461 Trabzon bu maça galibiyet parolasıyla hazırlanırken, seyircisi önünde kazanıp yükselişe geçmeyi arzuluyor.

ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLSUN

Bu anlamda kendi tesislerinde çalışmalarını sakatlığı devam eden Mehmet Kuruoğlu dışında tam kadro sürdüren Bordo-Mavi-Beyazlılarda tecrübeli teknik adam Kadir Özcan'da oyuncularını Samsun maçına motive etmek için büyük gayret gösteriyor.  Her fırsatta geçmişe takılıp kalmamaları gerektiğini oyuncularına anlatan Özcan, "Kaybettiğimiz maçlarda takılı kalırsak önümüzü göremeyiz. Hafta sonu sahamızda Samsunspor'u konuk edeceğiz. Bu yükselişe geçmemiz için iyi bir fırsat. Bu fırsatı iyi değerlendirip kendimizi affettirelim" diyerek sporcularını motive ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor