1461’de ekonomik kriz

Geçen sezon yaşadığı başarıların ardından en çok konuşulan takımlardan olan 1461 Trabzon, yeni sezonda bu başarıların uzağında kaldı.1461 Trabzon bu yıl bir türlü istikrarı yakalayamazken bunda Ekonomik sorunların büyük rol oynadığı ortaya çıktı . Futbolc

1461’de ekonomik kriz

Geçen sezon yaşadığı başarıların ardından en çok konuşulan takımlardan olan 1461 Trabzon, yeni sezonda bu başarıların uzağında kaldı.

1461 Trabzon bu yıl bir türlü istikrarı yakalayamazken bunda Ekonomik sorunların büyük rol oynadığı ortaya çıktı . Futbolcu ve teknik heyete yaklaşık olarak 4 aydır gereken ödemeler yapılmazken futbolcuların huzursuz oldukları da öğrenildi.

1461 Trabzon'da yaşanan krize, yönetim dışında bazı isimlerin söz verdiği paraları henüz ödememesi ve 1461 Trabzon’a 500 Bin TL vereceğinin sözünü veren Trabzonlu ismi öğrenilemeyen iş adamının henüz bu parayı kulübe vermemesi ekonomik sıkıntıların daha da artmasına neden oldu. 

Emrah Paça / Haber61.net
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler