1461'de büyük fedakarlık

1461 Trabzon’un başarılı futbolcuları Mustafa Tiryaki ve Abdulkadir Özdemir’in, takımı yalnız bırakmamak için kendi istekleri ile 3 haftadır sakat sakat forma giydikleri ortaya çıktıAİLE ORTAMI OLUŞUNCAPTT 1. Ligde mücadele ettiği ilk yılda yakaladığı büy

1461'de büyük fedakarlık

1461 Trabzon’un başarılı futbolcuları Mustafa Tiryaki ve Abdulkadir Özdemir’in, takımı yalnız bırakmamak için kendi istekleri ile 3 haftadır sakat sakat forma giydikleri ortaya çıktı

AİLE ORTAMI OLUŞUNCA

PTT 1. Ligde mücadele ettiği ilk yılda yakaladığı büyük çıkışla dikkat çeken 1461 Trabzon’da, sporcuların takımına bağlılığı da büyük takdir topluyor.

Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcu kadrosuyla tam bir aile ortamının oluştuğu bordo-mavi-beyazlılarda, futbolcuların kulüp için büyük fedakarlıkta bulundukları ortaya çıktı. A2 Milli takımından sakat dönen Abdulkadir ile Kartal maçında sakatlanan Mustafa’nın takımı yalnız bırakmamak için 3 haftadır sakat sakat mücadele ettikleri belirlendi.

 AKÇAY’IN İKAZINA RAĞMEN

 Ofoedu’nun sezonu kapatması, Jebrin’in yaşadığı uzun süre sakatlık ve Caner’in ayağının kırılmasıyla alternatifsiz kalan kadroyu sekteye uğratmamak için sakatlıklarını sineye çeken ikili, canını dişine takarak 3 haftada takıma katkı sağladılar.

Teknik heyetin oynamamaları yönünde telkinlerine aldırış etmeyen ikili, sağlıklarını tehlikeye atarak arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Abdulkadir, orta alandaki mücadelesiyle alkışlanırken Mustafa, Göztepe karşısında takımına 1 puanı getiren golü attı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor