1461 zor durumda!

Sezon başında ve ara transfer döneminde PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'dan birçok oyuncu transfer eden bordo mavililerin pilot takımının geleceği belirsizlik içinde.Ligi 35 puanla 17. sırada tamamlayarak küme düşen 1461 Trabzon sezonun ikinci yarısı

1461 zor durumda!

Sezon başında ve ara transfer döneminde PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'dan birçok oyuncu transfer eden bordo mavililerin pilot takımının geleceği belirsizlik içinde.

Ligi 35 puanla 17. sırada tamamlayarak küme düşen 1461 Trabzon sezonun ikinci yarısında da Ptt 1.liginin en kötü performansını sergileyen takım oldu. 2013-2014 sezonunun başında Mustafa Reşit Akçay'ın Trabzonspor'a gelmesiyle birlikte birçok genç oyuncu bordo mavili ekibe gelmişti.

Devre arasında Gökhan Alsan ve Mustafa Akbaş'ı da kadrosuna katan bordo mavililer sezonun başında ise Yusuf Erdoğan, Kadir Keleş, Abdullah Karmil, Mehmet Kuruoğlu, Caner Osmanpaşa, Abdulkadir Özdemir ve Fatih Öztürk'ü transfer etmişti.

Kadir Keleş ve Yusuf Erdoğan'ın takımda kendilerine düzenli olarak yer bulduğunu gözlemlenirken bazı oyuncuların kadroda yer almadığını görülüyor.

Başarılı genç kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan çıktığı 33 maçta yer aldı. Süper Lig'de 28, Avrupa liginde ise 5 maçta yer alan Erdoğan'ın gol 6 golü bulunuyor. Hami Mandıralı'nın Mustafa Reşit Akçay'ın gidişinden sonra üstlendiği teknik sorumluluk sonrasında geri dörtlünün sol tarafında takımın değişilmez isimlerinden biri olan Kadir Keleş ise toplamda 22 maçta yer aldı. Geçen sezon Galatasaray'ı kupadan elemesiyle dikkat çekmiş ve PTT 1. Ligi'ni 3. sırada bitirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler