1461 Trabzon'un yeni binası açıldı

 Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 1461 Trabzon yeni binasının açılışına katılarak burada yaptığı konuşmada 1461 Trabzon'un Play-Off'a katılma hakkı elde etse de play off oynamayacağını ve Trabzonspor'un alt yapısı olarak işlevselliğini sürdüreceğini söyle

1461 Trabzon'un yeni binası açıldı

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 1461 Trabzon yeni binasının açılışına katılarak burada yaptığı konuşmada 1461 Trabzon'un Play-Off'a katılma hakkı elde etse de play off oynamayacağını ve Trabzonspor'un alt yapısı olarak işlevselliğini sürdüreceğini söyledi. 
 
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu ve çok sayıda protokolün hazır bulunduğu açılışta bir konuşma yapan Trabzonspor Kulup Başkanı Sadri Şener, başkan sıfatıyla belkide son konuşmasını yaptığını belirterek 1461 Trabzon'un durumuyla ilgili bir değerlendirme yaptı. 
 
 
 
Başkan Şener, "Bu sene PTT 1. Ligi'nde oldukça başarılı sonuçlar almışlar, bununla gurur duyuyoruz. Bu aralar kuluple ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'nun bize yazdığı 13 Mayıs'a kadar verdiği bir süre var. 'Ya kulübün hisselerini devredin veya Play-Off oynatmayız' dediler. Biz de Play-Off oynamamaya karar verdik, yine Trabzonspor'un alt yapısı olarak işlevselliğini devam ettirecek. Bu bizim yönetimimizin bir görüşü olarak ortaya çıktı. Belki bundan sonraki yıllarda diğer arkadaşlar başka türlü düşünebilir ancak şu anda mevcut finansal problemler, artı 1461'in ciddi bir profosyonel olması müşkülat ortaya çıkartıyor.
 
Şu anki durumdan ben ve arkadaşlarımız memmunlar. Bize çok iyi futbolcular yetiştiriyorlar, yetiştirdiler, çok da iyi sonuçlar aldılar. Dolayısıyla 1461 böyle devam ettirmek durumundayız, çok değerli de bir hocası var. Trabzon şehri bir futbol şehri, Trabzonspor'un dışındaki takımlara da ihtiyacı var. 1461 bu açığı epeyce kapattığını düşünüyorum, bize yeni zevk ve heyecan getirdi. Trabzonspor camiası büyük camia. Önümüzde bir genel kurulumuz var. Benim de herhalde son konuşmalarımdan birisi veya en son açılış yapacağım binalardan birisi. Hepinize bugüne kadar bize verdiğiniz desteğe, kardeşliğe, dostluğa teşekkür ediyorum" dedi.
 
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Trabzonspor Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 1461 Kulup Başkanı Suat Şen TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı'da açılışta birer konuşma yaparak yeni kulup binasının hayırlı olması dileğinde bulundu.
 
Açılışta Trabzonspor teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın yanı sıra camianın önde gelen isimleri de hazır bulundu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor