Hamdi Zıvalıoğlu kimdir?

Trabzonspor Kulübü'nün önemli futbolcularından Hamdi Zıvalıoğlu kimdir? Kariyerinde hangi kulüplerde çalışmıştır? Şimdilerde neler yapmaktadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Hamdi Zıvalıoğlu kimdir?

Futbolculuk ve antrenörlük kariyeri ile tanınan Hamdi Zıvalıoğlu kimdir? İşte hakkındaki tüm detaylar...

HAMDİ ZIVALIOĞLU KİMDİR?

25 Aralık 1965 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Hamdi Zıvalıoğlu, Trabzonspor'un altyapısında yetişmiş ve A Takıma kadar yükselmiştir. Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü mezunudur.

Trabzonspor'un o dönemlerin önemli oyuncuları arasında yer alan Zıvalıoğlu, taraftarlar tarafından 'Büyük Hamdi' olarak tanınmaktadır. Kariyerinde önlibero ve orta sahada mevkisinde oynayan Zıvalıoğlu, Trabzonspor'un dışında Malatyaspor, Bafraspor, Erzurumspor, Çaykur Rizespor ve Akçaabat Sebatspor takımlarında forma giymiştir.

1999 yılında futbol kariyerini noktalayan Zıvalıoğlu, ardından UEFA Pro Lisans alarak çeşitli kulüplerde antrenörlük ve teknik direktörlük yapmıştır.

Trabzonspor U21 takımında teknik direktörlük ve Trabzonspor'da Altyapı Koordinatörlüğü yapan Hamdi Zıvalıoğlu, 4 Şubat 2019 yılında 1461 Trabzon'daki teknik direktörlük görevinin ardından Haber61 TV'de 'Sporun Gündemi' programında yorumculuk yapmaktadır.

 Antrenörlük kariyeri: Arsinspor, Ofspor, Beylerbeyi, Pazarspor, Tavşanlı Linyitspor, 1461 Trabzon, Trabzonspor

Teknik Direktörlük kariyeri: 1461 Trabzon, Arsinspor

Hamdi Zıvalıoğlu kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler