1461 Trabzon'un rakibinde son durum!

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürdü.   Kulübün, Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana koşuyla başlayan

1461 Trabzon'un rakibinde son durum!
PTT 1. Lig takımlarından Boluspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürdü.
 
Kulübün, Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana koşuyla başlayan Bolu ekibi, daha sonra koordinasyon çalışması yaptı.
 
Yapılan pas ve taktik antrenmanının ardından gol vuruşu çalışan kırmızı-beyazlı ekip antrenmanı esneme hareketleri ile sonlandırdı.
 
Takım, hazırlıklarının Bolu'daki bölümünü yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayarak Trabzon'a hareket edecek.
 
ZOR BİR MAÇ OLACAK

Fatih Tekke, her maçın atmosferi ve psikolojisinin aynı olmadığını söyledi.

Takımın çalışmasından memnun olduğunu anlatan Tekke, "Bu hafta oynayacağımız 1461 Trabzon maçını kazanmak istiyoruz. Yine alt sıralardan kurtulmak isteyen bir takıma karşı oynayacağız. Çok zor bir maç olacak. Oyuncularım antrenmandaki istek ve arzularını sahaya yansıtırlarsa 1461 Trabzon maçından ve birçok maçtan galip ayrılacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor