1461 Trabzon'un rakibinde para yok idman yok

 PTT 1'inci Lig ekiplerinden Bucaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, bugün ani bir kararla yapılması gereken antrenmanı iptal etti. Sabah idmanında uzun süredir paralarını alamayan futbolcuların isteksiz olduğunu görünce çalışmayı başlamadan bitiren Kem

1461 Trabzon'un rakibinde para yok idman yok

 PTT 1'inci Lig ekiplerinden Bucaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, bugün ani bir kararla yapılması gereken antrenmanı iptal etti.

 Sabah idmanında uzun süredir paralarını alamayan futbolcuların isteksiz olduğunu görünce çalışmayı başlamadan bitiren Kemal Kılıç, "Moral olarak çökmüş durumdalar. Bu ortamda antrenmana devam edemezdim. Kimsenin içinden çalışmak gelmedi. Oyunculara izin verdim. En azından gitsinler ailelerini görsünler diye düşündüm" dedi.

 Kesinlikle antrenman boykotu olmadığını, çalışmayı kendisinin iptal ettiğini öne süren Kemal Kılıç, şöyle devam etti:

 "Futbolcular, beş kuruş para almadan onur mücadelesi veriyor ve maçlarını kazanıyor. Bunun karşılığını görememeleri de motivasyonlarını düşürüyor. Yönetim da iyi niyetle çalışıyor. Bu soruna mutlaka çare bulacaklarına inanıyorum. Yarın çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler